Nevem: Izsák Mária A Transzcendentális Meditáció tanári kurzusát 2010. évben Svájcban végeztem el.
Családtagjaimmal együtt 2001. évben kezdtünk el meditálni, és azóta folyamatosan további haladó technikákat tanultam meg. A TM életem részévé vált, megváltoztatta érdeklődési körömet, boldogabbá tette életemet. A meditálók családja egy boldogabb légkört teremt a társadalomban, a TM rendszeres gyakorlása elindítja az evolúciós fejlődést, és nap mint nap megtapasztalhatjuk, hogy a legkisebb erőfeszítéssel a legnagyobb eredményt tudjuk elérni. Folytatás...

Gondolatok Maharishitől

"Mesterem kegyelmével egyszerű technikát találtam, egy egyszerű módszert arra, hogy a belső ember felemelkedjen a lélek égi magasságáig, és hogy ez mindenhol minden emberhez eljusson, ezért jöttem el."

"Küldetésem a világban a lelki megújulás, mindenhol minden ember megújítása a lelki értékek fényével. Az élet egészének értéke a tiszta tudat, abszolút tiszta boldogság, abszolút tiszta boldogság-tudat, ami minden bölcsesség tárháza, az öröm óceánja, örök élet."

"Az élet belső területe a forrása a külsőnek. Ez a forrása a külső élet folyamatainak. A belső élet abszolút tiszta-boldogság-tudat."

"Az életben nincs semmi sem, amit komolyan kell venni, kivéve az élet örömét."

"Amikor a cél elevenen él a tudatban, akkor megtalálja az utat a sikerhez. Ne kérdezd a természetet, hogy hogyan teljesülnek be a vágyak. Kívánj valamit, és indulj el. Az életben van idő mindenre. Vedd észre a munkát, végezd el, szabadulj meg a szegénységtől."

"Minden problémára az a válasz, hogy nincs probléma. Ha valaki megérti ezt az igazságot, akkor nem lesz problémája. Éljük az életünket könnyedén, kényelmesen, gondtalanul."

"Ha a kudarcról gondolkodunk, utol is ér bennünket. Ha határozatlanok vagyunk, akkor semmi se fog velünk történni. Csak ki kell választanunk valami nagyot, és cselekedni. Egyáltalán ne gondolj a kudarcra, mert amit most gondolsz, az fog történni veled később."

"Soha ne hozd tudomására valakinek, hogy ismered a gyengéit."

"A nő élete végtelen méltóság, rangja mérhetetlen, lehetőségei korlátlanok, szerepe isteni. Ő tölti be annak a szerepét, aki az életet teremti, fenntartja, és támogatja. Ő a középpont, ahonnan a nyugalom sugárzik. A mai gyorsan változó világban tekintete átjárja a messzi valóságot, azt a valóságot, melyet változás nem érint."