Nevem: Izsák Mária A Transzcendentális Meditáció tanári kurzusát 2010. évben Svájcban végeztem el.
Családtagjaimmal együtt 2001. évben kezdtünk el meditálni, és azóta folyamatosan további haladó technikákat tanultam meg. A TM életem részévé vált, megváltoztatta érdeklődési körömet, boldogabbá tette életemet. A meditálók családja egy boldogabb légkört teremt a társadalomban, a TM rendszeres gyakorlása elindítja az evolúciós fejlődést, és nap mint nap megtapasztalhatjuk, hogy a legkisebb erőfeszítéssel a legnagyobb eredményt tudjuk elérni. Folytatás...

MAGAMRÓL

Nevem: Izsák Mária A Transzcendentális Meditáció tanári kurzusát 2010. évben Svájcban végeztem el.
Családtagjaimmal együtt 2001. évben kezdtünk el meditálni, és azóta folyamatosan további haladó technikákat tanultam meg. A TM életem részévé vált, megváltoztatta érdeklődési körömet, boldogabbá tette életemet. A meditálók családja egy boldogabb légkört teremt a társadalomban, a TM rendszeres gyakorlása elindítja az evolúciós fejlődést, és nap mint nap megtapasztalhatjuk, hogy a legkisebb erőfeszítéssel a legnagyobb eredményt tudjuk elérni. Férjem, István sikeres természetgyógyász, Ő is velem egy időben és folyamatosan évek óta meditál, a szidi programot rendszeresen gyakorolja. Fiam és Menyem is 2001. évben tanulta meg a TM-et és van két Kisunokám: Cintia és Lúcia. A TM tanári pályán első tanítványom a Nővérem, Györgyike volt. Hihetetlen boldogság volt Őt beavatni a tiszta tudás tapasztalatába, és látni, hogy végre nem szed altatót!

Hiszem, hogy hamarosan sorba fognak állni az Emberek az ajtónk előtt és minél több magyar Nemzettársamat sikerül beavatni a Transzcendentális Meditáció tudományába.